Това е най-важният урок, който успях да разбера през всичките години, в които съм се занимавал с всякакви различни неща.


Как ще имам хляб на масата ако давам безплатно

Това беше първия въпрос, който ми изникна в съзнанието когато научих този така полезен урок. Всичко е много просто. Тук имате три типа хора, които ще гледат съдържанието ви.

  • Хора, които искат да се научат
  • Хора, които искат да се научат, разбират, че не могат и решават, че е по-добре да ви платят
  • Хора, които търсят някой да им свърши работата качествено

Това, което правите е не само помагате на хората, но и помагате на себе си.


Ще ми откраднат хляба

Никой не може да ви вземе хляба. Когато правите нещо качествено и добре, когато получавате уважението на вашата аудитория, няма как някой да ви измести.

Разбира се това зависи от вас, ако в един момент решите да злоупотребите с доверието на хората, моментално ще изчезнете от класацията. Това трябва да се избягва.


Не търсете еднократните пари

Настройте се, че няма да спечелите нищо скоро. Имайте си работа, която да работите, но на страна развивайте и някакъв ваш бранд, който да помага на всички и да прави това, което ви казах.

Много е важно да имате някакъв доход преди да започнете да правите това. Причината е, че ако нямате такъв доход, ще искате да изкарате пари възможно най-бързо и това ще убие целият смисъл на това, което ви обяснявам.

Попаднете ли в капана на моментните пари, късайте страниците. Всички приключи.


Защо да го правя?

Вече има прекалено много компании, които просто продават. Също така, ще имате огромна конкуренция, не виждам с какво можете да се захването така, че там да нямате конкуренция. Във всеки един бранш има пренасищане.

Когато давате безплатно вие се отличавате, а в същото време показвате какво всъщност знаете. Колкото повече показвате, толкова повече се и доказвате.


Правете го само ако…

Не всеки трябва да го прави, но ако сте сериозни в това, което мислите да правите, искате да промените нещо или да бъдете ценни на хората тогава без да давате безплатно ще бъдете като другите.

Отделете време сега, а после всичко ще бъде много по-лесно.

By Valentin Yuliyanov

123123