Как развих няколко страници във Facebook

Около 2014 година ми хрумна, че искам да създам няколко забавни страници във Facebook. Тъй като бях страшен фен на компютърните игри реших, че мога да направя забавна страница за някоя игра. Определено това беше добър избор.

Ето какво ползвах за да развия страницата до 700 харесвания за 1 седмица.


Единственото нещо, което използвах.

Това, което аз използвах е когато създам някаква публикация, започвам да я споделям във вече изградените групи. Като описание добавям нещо от сорта на “Ако сте съгласни, реагирайте със ….”. Доста дървен метод, но определено работеше. Тъй като публикациите са по темата има доста висок интерес от потребителите.


По-добрият начин

Това е по-добрият начин ако търсите продажби и клиенти, а не просто едни харесвания.

Присъединете се към групи, които имат същият интерес като вашия или се нуждаят от хора като вас / услугата, която вие предлагате. Прегледайте всички публикации в групата и добавете стойност към всяка една публикация. Напишете коментар, споделете мнение, помогнете за разрешаването на даден проблем и т.н.

Това е абсолютно най-добрият начин да развиете онлайн присъствие, популярност, клиенти и т.н.


Трябва си търпение

За най-добрите методи се изисква търпение, но трябва да знаете, че тези методи ще ви донесат страхотни разултати в дългосрочен план. Трябва да имате търпение и да знаете, че година, две, пет може да не видите огромни резултати, но след това да получите резултати невиждани до момента.

Related Posts

На живо
CURRENTLY OFFLINE