[:bg]Как да направим сайта си по-добър - Valentin Yuliyanov - PHP Backend Developer / Wordpress Developer / IT HelpDesk[:]

Блогът ми е все още нов. В момента достига до около 800 човека на месец без да го споделям по социалните мрежи. Набързо и накратко ще споделя нещата, които винаги съм прилагал на другите си проекти и в момента прилагам на персоналния си сайт.


1. Ключови думи

Избрал съм си няколко ключови думи върху които отделям повече внимание. Пример: Valentin Yuliyanov – PHP Backend Developer / WordPress Developer / IT HelpDesk. Тези ключови думи присъстват почти на всякъде из сайта ми. Това ще бъде и начина по който ще можете да ме откривате след време, днес е 29.06.2021.

В описанието на публикациите можете да видите нещо от сорта на Valentin Yuliyanov – PHP Backend Developer / WordPress Developer / IT HelpDesk показва как да инсталираме Windows 10. Отново наливам тези ключови думи.

Накратко: Гледам да ги има на възможно повече места.


2. Правя сайта да бъде бърз и прост

Това е една от най-важните точки, да не кажа най-важната точка. В момента, в моя сайт има много какво да се иска от страна на оптимиация, но в момента работя върху няколко плъгина, които ще пусна и вие да използвате след като преценя, че са готови.

Направил съм сайта си първо на мен да ми харесваа, да бъде МНОГО лесен за употреба, да няма анимации и почти да няма javascript. Колко по-малко визуални промени, толкова по-добре за Google, за мен и за вас.

Проверете колко точки е сайта ви ТУК. И преди съм го казвал, след като искаме сайта ни да бъде ТОП в Google, ние трябва да играем по правилата на Google. Този тест е от Google, а това означава, че можем да проверим какво им е мнението за сайта.


3. Давайте безплатно, учете хората.

Първото нещо, което трябва да ни интересува е как помагаме на хората, а последно как да правим пари от нашия сайт. Колкото и да не ви се иска да повярвате, известно време няма да изкарате и стотинка. Това време може да бъде 1 година, 5 години или 1 месец. Божа работа.

Давайте съвети на хората, помагайте им, пишете всичко, което знаете. Никой няма да ви вземе хляба. Ако един ден не дай Боже се случи нещо с мен, знам че информацията, която знам я има в интернет и хората могат да се научат и използват.

Учете хората на това, което знаете, другото само ще си дойде.