Как да направите сайт без никакви умения

От скоро се замислих над един важен въпрос. Защо да пазя знанията си за себе си? Не успях да намеря отговор и за това започнах да споделям знанията си съвсем свободно в интернет. Да, със сигурност уроците, които правя и статиите, които пиша не са никак професионални, но всичко с времето си.


Защо ми трябва сайт?

Написах една много бърза статия на тази тема, към темата.

Статистиката показва, че в повечето случаи когато хората се нуждаят от някаква услуга или продукт, първото нещо, което правят е да го проверят в интернет. Така, че ако имате сайт и Google разпознава сайта ви шансът човекът, който търси да се озове на вашият сайт е голям.

Има няколко допълнителни ползи. Имате място където можете да качвате снимки, които да споделяте с приятели, заради хостинга. Имате си собствен имейл портал, както в моя случай – me@itsvalentin.com.

Най-важното е, че вече можете да си направите сайт напълно безплатно за около 1-2 часа ако следвате урока, който съм направил -> Към урока


Ако нищо не разбера от урока?

Опитах се да направя урока възможно най-лесен и бърз за разбиране. Това обаче не означава, че не съм пропуснал да обясня нещо. Ако имате затруднения можете да се свържете с мен по всяко време. Гледам да отговарям възможно най-бързо, ще се радвам да бъда полезен.

Можете да се свържете с мен на този имейл -> me@itsvalentin.com.

Related Posts