Как да направите сайт без никакви умения

Как да направите сайт без никакви умения

От скоро се замислих над един важен въпрос. Защо да пазя знанията си за себе си? Не успях да намеря отговор и за това започнах да споделям знанията си съвсем свободно в интернет. Да, със сигурност уроците, които правя и статиите, които пиша не са никак професионални, но всичко с времето си.


Защо ми трябва сайт?

Написах една много бърза статия на тази тема, към темата.

Статистиката показва, че в повечето случаи когато хората се нуждаят от някаква услуга или продукт, първото нещо, което правят е да го проверят в интернет. Така, че ако имате сайт и Google разпознава сайта ви шансът човекът, който търси да се озове на вашият сайт е голям.

Има няколко допълнителни ползи. Имате място където можете да качвате снимки, които да споделяте с приятели, заради хостинга. Имате си собствен имейл портал, както в моя случай – me@itsvalentin.com.

Най-важното е, че вече можете да си направите сайт напълно безплатно за около 1-2 часа ако следвате урока, който съм направил -> Към урока


Ако нищо не разбера от урока?

Опитах се да направя урока възможно най-лесен и бърз за разбиране. Това обаче не означава, че не съм пропуснал да обясня нещо. Ако имате затруднения можете да се свържете с мен по всяко време. Гледам да отговарям възможно най-бързо, ще се радвам да бъда полезен.

Можете да се свържете с мен на този имейл -> me@itsvalentin.com.

Related Posts