Това е най-добрият начин да спечелите повече приятели, повече клиенти и повече хора с които да си помагате взаимно. Независимо с какво се занимавате било то с фотография, било то със строене, било то видео обработка, било то чистене. Каквото и да правите, вие може да допринесете с нещо на живота на другите.

Има доста хора, които не могат да си позволяват закупуването на курсове. На тях може да се помогне. Има доста хора, които се нуждаят от помощ. На тях също може да се помогне. Може да не изкарате 100лв или 500лв, но споделяте вашата човещина и евентуално печелите човек, който в бъдеще може да чуе някаква възможност, която да бъде точно за вас. Може да ви свърже с човек, който може да ви бъде от полза или самият той да ви помогне.


Дългосрочен план

Ако сега вземете 500лв ще бъде супер, но какво ще стане ако замените тези 500лв СЕГА и получите 50 нови клиента до 5 години. Според мен второто е в пъти по-добро, но повечето от нас гледат да получат наградата си НА МОМЕНТА. За това губят в дългосрочен план. Много пъти се провалих, защото исках нещата СЕГА. Вече гледам в дългосрочен план и съм сигурен, че ще спечеля.

Споделяйте с хората знанията си, никой няма да ви открадне хляба. Никой не може напълно да усвои вашите умения. Напротив. Вие ще покажете колко много знаете и хората ще ви се доверят, защото на първо място хората се доверяват на истински и добър Човек, който вече се е доказал по един или друг начин.