За всяка професия си има инструменти, които доста променят играта. През ръцете ми минаха доста програми, но малко от тях ми свършиха толкова добра работа.


1. Canva

Това е платформата с която създавам публикациите. Този инструмент спестява закупуването на програма, с която да обработвате снимките за вашите публикации. Също така можете да я използвате от където поискате – от телефона, от компютъра вкъщи, от офиса, от училище. Навсякъде. Имате готови шаблони, които да използвате и ще ви отнеме не повече от час за да разберете всичките функции на програмата. Тоест, спестявате много време.

От както използвам Canva, създаването на публикация ми отнема не повече от 2 минути, защото вече съм си създал шаблон и само замествам с различен материал.


2. Facebook Creator Studio

Много програми използвах, които да публикуват вместо мен. Всички подобни програми могат да бъдат разпознат от социалните мрежи като роботи, които работят през вашия профил. Това въобще не е приятно, защото ако социалната мрежа, която използвате ви засече като робот може да премахне профила ви.

Това обаче няма как да стане ако използвате програма, която е създадена от социалната мрежа, която използвате – в случая Facebook и Instagram. Ако използвате тези две социални мрежи за да популяризирате бизнеса си – Facebook Creator Studio е перфектният инструмент за да създадете график за публикуване.


3. Wave.video

Това е платформа, която съм използвал една два-три пъти. Причината не е в това, че този инструмент ми е безполезен, а просто предпочитам видеата, които правя да имат повече ефекти и по-голям избор за обработка. За това не използвам wave.video. Тази платформа обаче е перфектна за създаването на видео за реклами. Имате достатъчно опции за да направите една страхотна реклама, която да пуснете в социалните мрежи. Възползвайте се от този инструмент ако ви е нужен.


Това е

Това са инструментите, които според мен си заслужават използването