За мен

Валентин Юлиянов, роден на 18.06.1999г . в град Перник.
Промяната от човек на Матрицата в човек на реалното е нещо, което все още е трудна промяна за мен. Още от дете съм фен на кодовете и чупенето. В последствие станах програмист, а малко по-късно взех да се занимавам със сигурността на платформи намиращи се в Матрицата.

До сега не ми се е налагало да се чудя какво да правя през деня, знаех за месеци напред какво трябва да правя. С времето обаче, зверски започнах да мразя Матрицата и това, което тя прави с хората, но тъй като съм научен да не плюя там от където ям – премълчавам повечето неща за нея и нейното въздействие.

Лека по лека желанието ми за РЕАЛЕН живот започна да надделява. Писането на кодове започна да ме отвръщава. Дните минаваха като секудни, а чашите с кафетата все по-бързо показваха своето дъно. От малък умея да пиша, мога да разтягам една тема до безобразие, но никога не съм развивал това мое умение. За това реших да направя този мой блог, където един пенсиониран програмист ще говори за матрицата и реалния живот.

В момента използвам свободното време за да разпускам, да се забавлявам и да обръщам сериозно внимание както на духовния така и на интелектуалния ми свят.

Времената, в които живеем сега и които идват ме мотивираха да започна да споделям за неща, които с времето съм научил и знам, че могат да помогнат на хората да се справят с тази лавина, която се задава.Хронологично

2013 година започнах да се занимавам с програмиране. Тогава за първи път усетих хъса да не спираш да работиш и да се развиваш.

2014 година започнах работа по първия си самостоятелен проект.

2015 година започнах да се занимавам с развиване на страници във Facebook. Паралелно с това работех по няколко доста бързо развиващи се самостоятелни проекта.

2016 година започнах да се занимавам с тестване и подобряване защитата на различни софтуери

2017 година почти нямах време да излизам

2018 година най-накрая се разкарах от даскалото и можех да се фокусирам изцяло в работа и успехи

2019 година бях в тежка депресия, тревога, параноя. Прекратих връзката си с матрицата, започнах работа като складов работник. Започнах много да чета, да се интересувам от New Age неща и да се опитвам да се “подобрявам”, “да бъда по-добрата версия на себе си”. Тогава написах и първата си електронна книга.

2020 година се опитах отново да се върна към успеха, но чувството и емоцията не бяха като преди. Бях се забъркал в различни практики – медитация, метода на Вим Хоф, закон за привличането и още всякакви други различни щуротии. Това, в което се превърнах беше коренно различнен човек. Тъжен и разклатен. През тази година се случиха още гадости, които изцяло промениха вижданията ми за живота. Промениха отношението ми с хората и отношението ми към живота. Започнах да се занимавам с маркетинг в социалните мрежи и движех една сравнително голяма страница.

2021 година започнах като крайно променен човек. Януари месец започнах да се занимавам с инвестиции. Март месец започнах работа като IT. Лека по лека започнах да се отдръпвам от всичко, което съм правил до момента. Изгубих интерес към програмирането, изгубих интерес към проектите и започнах да губя отново интереса си към матрицата.

Това е много накратко историята ми през последните години. Спестил съм изключително много информация, но не мисля, че е нужно да бъркам в миналото. Не крия истината и не крия реалните проблеми с които съм се сблъскал, в реалния живот.