Един от въпросите на който все още търся правилен отговор. Аз съм от хората с много интереси и няма как да се лимитирам само до IT сферата, това определено би ме убило.


Какво правя аз?

Изречението по-горе може би отговаря на въпроса най-правилно и кратко, но нека малко го разтегна. Многократно съм започвал както блог, така и някаква страница където УЖ да споделям само неща по една определена тема. Е… определено не ме бива в това. Аз съм човек с много интереси и определено искам свободата да говоря за всичко, което ми е на дневен план.


Това няма да ми помогне особено

Причината, че това не е особено полезно е, че хората ще бъдат объркани. Защо да следят някакъв блог или страница като не знаят точно с какво се занимавам. Един ден пускам статия свързана с програмирането, друг ден пускам статия как съм си купил кокошки, трети ден пускам статия за стрийминг и т.н.

Определно няма да мога да изградя голяма аудитория по този начин, но аз бих предпочел хората да ме познават такъв какъвто съм, пред това да се лимитирам и да говоря за едно и също нещо всеки ден. По този начин всеки читател може да се докосне до мислите ми за всичко.

Това, което целя е хората да ме познавам като Валентин Юлиянов, а не просто като програмист или IT. Все пак сме хора не рекламни платна.


Какво да изберете

Всичко зависи изцяло от вас. Ако направите блог за точно определена тема, на аудиторията ви ще бъде кристално ясно какво ще чете когато посети вашия сайт.

  • Ако искате да се развивате в дадена сфера то тогава се съсредоточете в едно нещо.
  • Ако искате хората да ви познават като човек, споделяйте мислите си за всичко и бъдете свободни да пишете за всичко, което поискате (Както правя и аз)


Има и средно положение

Можете да си бъдете максимално полезни. Можете да пускате 4-5 статии по темата в която искате да се развивате и след това да пуснете 1-2 статии на различна тема. Това също е вариант.

Изборът е изцяло ваш. Аз все пак подкрепям свободата да пиша за всичко, особено в моя случай, когато мисля за 250 000 различни неща. Това съм аз, а вие?

By Valentin Yuliyanov

123123