Може би повечето от вас не са запознати с това мое ново занимание, но започнах да стриймвам. Главно на игри, защото какво друго да стриймвам и да бъде интересно.


Първоначалната идея

Исках да започна да стриймвам тъй като бях започнал изработката на игра за PC и знаех, че това е единствения хубав начин повече хора да разберат за нея. В последствие обаче реших да се отдръпна от всички тези големи проекти (да си направя мини пенсиониране) и да си гледам живота, защото покрай всички тези проекти си закачих и здравето, общо взето стреса не прощава. Както и да е.

След като се отказах от разработката на големи проекти, трябваше да правя нещо и си оставих стрийминга и видеата като нещо върху което ще се съсредоточа. Разбира се, все още ми е непознато, защото трябва да измисля какво точно ще правя и по какъв начин то ще помага на другите хора. Е.. все още не съм стигнал до там, но в канал главно споделям опит, който съм придобил през годините работа върху проекти.


Остави проектите, а сега?

С дълги мисли, разбрах, че да правя съдържание за точно определено нещо ще ми докара същите проблеми като с проектите, защото аз не мога да се занимавам само с едно нещо. Обичам да правя и да се интересувам от много неща, а създаването на видеа само свързани с програмиране ме лимитират много. Ще трябва да мисля какво да показвам и да пренебрегвам всички други идеи.


Какво реших

Общо взето, това което реших да правя е всичко. Да качвам каквото ми хрумне, каквото ми харесва, както ми харесва и най-вече, както ми дойде. Не вярвам в зодиите, но ми казват, че за Близнаци, това било нормално. За това го приемам като такова след като го чувствам така.

В крайна сметка ще сте свидетели на различни неща както в сайта, така и в каналите, в които създавам съдържание.